Concurs Ctretze a Instagram

El premi del concurs consisteix en el regal d'una caixa de cerveses Ctretze variada de 16 unitats durant un any entre totes les persones que publiquin 1 fotografia a Instagram en què aparegui una de les nostres cerveses, sigui seguidor del compte , utilitzi el hasthag i etiqueti a 3 amics i en aquestes fotografies publicades a Instagram.

Consulta les bases del concurs aquí.

Concurs


Vols guanyar cervesa Ctretze gratis durant un any? Participa a Instagram!

Del 15 de maig de 2020 des de les 9:00h fins el 15 de juliol de 2020 a les 23:59h.

1. PREMI

El premi del concurs consisteix en el regal d'una caixa de cerveses Ctretze variada de 16 unitats durant un any, un total de 12 caixes de 16 unitats per un valor total aproximat de 500 euros, entre totes les persones que publiquin 1 fotografia a Instagram en què aparegui una de les nostres cerveses, ser seguidor del compte @ctretzepirineus, utilitzant el hasthag #Ctretze, i etiquetant a 3 amics i @ctretzepirineus en aquestes fotografies publicades a Instagram.

El guanyador serà escollit mitjançant sorteig realitzat el dia 20 de juliol de 2020 a través de la plataforma Easypromos. 

La comunicació pública del guanyador es farà el dia 21 de juliol de 2020 a través d'un post al canal de @ctretzepirineus d'Instagram. 

El premi objecte d'aquest sorteig en cap cas podrà ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del guanyador. 

El premi consistirà en un total de 12 caixes de cervesa Ctretze que el guanyador rebrà durant 1 any (d'agost de 2020 inclòs a juliol de 2021). Podrà escollir el mètode d'entrega d'una de les 3 opcions següents: 

- Opció 1: 1 caixa cada mes, que se li farà arribar a la direcció que ens indiqui el guanyador. 

- Opció 2: En dues vegades, un enviament de 6 caixes i un altre enviament de les 6 caixes restants, a l'adreça que ens indiqui el guanyador. 

- Opció 3: En una sola vegada, enviament de la totalitat del premi, s'enviaran les 12 caixes, a l'adreça que ens indiqui el guanyador. 

2. MECÀNICA DE L'ACCIÓ

Requisits per poder participar:

Formaran part del sorteig les persones que publiquin, mínim 1 fotografia a Instagram, on aparegui una de les nostres cerveses Ctretze, utilitzant el hasthag #Ctretze i etiquetant a 3 amics i @ctretzepirineus, en aquestes fotografies publicades a Instagram del 15 de maig de 2020 partir de les 9:00h fins el 15 de juliol de 2020 a les 23:59h.

Cada usuari podrà participar sense límit de fotografies a Instagram.

3. DURADA

La present acció es durà a terme des de 15 de maig de 2020 partir de les 9: 00h fins el 15 de juliol de 2020 a les 23:59h.

4. DIFUSIÓ DEL SORTEIG

La present promoció es donarà a conèixer a través dels diferents canals socials de cervesa Ctretze a partir de l'15 de maig de 2020.

5. CAUSES DE DESQUALIFICACIÓ D'UN PARTICIPANT DEL SORTEIG

Cervesa Pirineus SL exclourà automàticament i immediatament de la mateixa a qualsevol participant que transgredeixi les normes de la bona fe, observi una conducta mentidera o inadequada, empri mitjans fraudulents o incompleixi aquestes bases en qualsevol dels seus extrems.

6. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en aquest sorteig suposa l'acceptació plena i incondicional d'aquestes Bases pels interessats i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï Cervesa Pirineus SL, es reserva el dret a modificar o cancel·lar les condicions del sorteig durant el desenvolupament de la mateixa per circumstàncies alienes al seu control que ho facin aconsellable. Així mateix la participació en una acció d'aquesta naturalesa suposa l'acceptació de les normes d'Instagram on es desenvolupa la mateixa.